Translate

pondělí 4. října 2010

04.10.2010

Ahoj všichni, v první řadě chci říct: AŤ ŽIJOU AUTOBUSY S FREE WIFI!!, víc takových na českých cestách. Jaký jste měli víkend? Já celkem hektický, mamka slavila v pátek narozky, v sobotu jsem šila halenku pro známou a včera jsem se válela se Sluníčkem :). A taky jsem se učila na deutsch, nečekaně:/.
Dneska pro vás nemám žádnou outfitovou fotečku, protože prostě nebyl čas a fotky z páteční oslavy jsem si od táty ještě nestáhla, ale až to udělám, tak vás seznámím se svým "flitrovým šílenstvím", jak skromně nazývám obrovskou vintage halenu,co jsem v létě 2009 vyhrabala v jednom sekáči.
Dnešní fotečka je z mé tvorby, většinou bych to sem nedala, protože figura není moje parketa, ale paní profesorka v pátek chválila i moji práci, tak jsem se o ni s vámi chtěla podělit. Ještě není dodělaná, ale i tak si troufám říct, že to je nejlepší figura, co jsem kdy nakreslila.
Tenhle týden bude bláznivej, asi se tu moc ukazovat nebudu, čekají mě 4 testy ve 2 dnech a samozřejmě práce, takže trochu blázinec :).

Hello everyone, first I want to say: GOD BLESS ALL THE BUSES WITH FREE WIFI!!, more of them on czech roads. How was your weekend? Mine was hectic, mom celebrated her B-day on friday, on saturday I sewed a blouse for a friend of mine and yesterday I relaxed with Sunshine :). And I studied deutsch, unexpected :/.
Today no outfit pics, I just didn't have time for and I didn't downloaded pic from friday from my dad's camera but when I will, I'll show you my "sequins madness", how I call a giant vintage blouse that I bought in thrift store, summer 2009.
Today's pic is my own work, usually I wouldn't put it here, because I'm not good at figure drawing but last friday my professor said that this one is good and I know that it's the best I've ever drawn even if it's unfinished. So I want to share it with you.
This week gonna be crazy I won't be here very often because I have 4 tests in 2 days and work of course, so madhouse :)


4 komentáře:

  1. autobusy s wifi su naozaj super vec:) este tak mat laptop ktoremu dlho yvdrzi baterka:D

    OdpovědětVymazat
  2. JEste upravit dolni nohu-slapku+perspektivu ucha a bude to ono!
    pekna prace ;-)

    OdpovědětVymazat