Translate

pondělí 27. září 2010

25.09.2010



Ahoj všichni, dneska jen v krátkosti. V sobotu jsme slavili narozeniny Sluníčkova kamaráda a protože počasí se trochu pokazilo, takže jsem se oblíkla teplejc a taky jsme byli nuceni fotit vevnitř. Jinak večer se povedl, oslavenec si ho náležitě užil a i zbytek víkendu byl fajn. Začínám mít akutní závislost na Jak jsem potkal vaši matku:D. Jen kdyby nepršelo :(. Takže dneska vyrážím na koleje v holínkách. Jak se povedl víkend Vám?
Hello everyone, today just shortly. At saturday we celebrated Sunshine friend's B-day and because the weather wasn't nice I dressed up more warmly and we also took pics indoor. The evening was nice, B-day boy enjoyed it and also the rest of weekend was cool. I'm starting to be How I Met Your Mother addicted :D. I wish that it would stop raining :(. So today I go to college with my galoshes .How was Your weekend?


Sako/ blazer red herring, tričko/ T-shirt new look, kalhoty/ pants DIY MiciMici, shoes Baťa, čelenka/ headband HandM, brož/ brooch fler.cz, pásek/ belt vintage

2 komentáře:

  1. Na tomot outfite sa mi páči všetko ! neviem čo by osm vyzdvihla najviac - asi opasok :) ten je fascinujúci ! luc :)

    OdpovědětVymazat