Translate

středa 11. ledna 2012

JAK NA NOVÝ ROK...

..tak po celý rok. Bože chraň! Jak vidíte, můj time-managent je v podstatě nulový, když se vám snažím vnutit silvestrovské fotky s dvoutýdenním spožděním. A vzhledem k tomu, že doba mého studia se pravděpodobně řítí ke konci, tak by bylo více než vhodné, vládnout jeho kouzelnou mocí.

MiciMathonkaNYE

Letošním tématem byla léta sedmdesátá a pokud vám to utíká, tak Sluníčko je Chuck Norris za mlada a já jsem souška učitelka z mateřské školy (která usíná s fotkou Chucka Norrise nad postelí) :D.

MiciMathonkaNYE

MiciMathonkaNYE

No a pokud vás to zajímá, tak mě celkem baví debata kolem originálnosti a stádovitosti blogerů. Shrnula bych to tak, že už se pár dní snažím promazat svůj bloglist a kdyby mi google pořád nestavěl do cesty nějakou chybu, tak už to dávno mám. Přestaly mě bavit outfity jak naklonované z časopisů a lookbooků. Neříkám, že jsem nějaký fashionista/guru, ale spíš než na trendy se zaměřuji na mé oblíbené vzorya střihy, které se poslední tři roky moc nemění. A kdo by tvrdil,že se můj styl nevyvíjí, tak ten se šeredně mýlí. Některé kousky už bych na sebe s ohledem na střih a mé křivky nenararašila :).
Jak to všechno vidíte Vy? Kam se vyvíjí Váš styl?

MICI✄

11 komentářů:

  1. Mluvíš mi z duše, na mé křivky se ty novodobé módní trendy navléct nedají(teda dají, ale kdo se má na to pak koukat), a tak se pomalu, ale jistě transformuji na milovnici klasických slušivých střihů s pasem v pase a ne na bocích. Ke všemu já palice tvrdohlavá, když všeci nosí igelitové bundy, já si tvrdohlavě budu oblékat kabát.

    OdpovědětVymazat
  2. No, tak to jsem zvědavá, jestli zůstanu ve výběru. :) Jinak tě chápu. Když člověk vidí pořád to samé, tak ho to už nebaví..

    OdpovědětVymazat
  3. no, když se podívám na fotky třeba 5 let zpátky, ehm..:D vyvíjí se. nicméně občas pochybuju, jestli vůbec nějaký jednotný styl mám. takže jsem si dala letos předsevzetí - kupovat pouze neutrání barvy...

    a sluší vám to:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mici, tvůj blog sleduji už nějaký ten pátek a musím říct, že zrovna na tebe ta stádovitost blogerů vůbec nesedí. Co se týká módních blogů, tak tě zatím podle mě, nikdo nepřekonal ;)
    Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  5. Iru: myslim,ze zrovna umisteni pasu klicove,kdyz chces aby ti neco sluselo..

    Andrejka: zrovna ty se bat nemusis andrejko, ty patris k mym oblibenkynim

    Bambi: noo,tak to drzim pesti, pac me by asi vsechno v neutralech nebavilo :)

    Neznamnudu: paaani, dekuji za krasny kompliment,jsem rada,ze se ti muj styl libi!! udelali jsi mi velkou radost!

    OdpovědětVymazat
  6. Vydite? To snad nemyslis vazne? Mozna by ses misto vehementni snahy pusobit jako intelektualka a free modni navrharka mela stavit v knihovne pro Pravidla ceskeho pravopysu nebo (a to by bylo nejlepsi) se vratit na zakladku :D slunicko...

    OdpovědětVymazat
  7. dekuji za upozorneni, chyba,kterou jsem prehledla,ale hned opravim.cestina nikdy nebyla ma silna stranka. to nema s intelektualnosti ani pocitem byt free nic spolecnyho.

    OdpovědětVymazat
  8. Ohh, this looks like such a fun event! <3 I love love love your 1960s style dress!

    x
    Lost in the Haze: Fashion Blog

    OdpovědětVymazat
  9. thanks Jo, it was our new years celebration and the dress is vintaged:)

    OdpovědětVymazat
  10. AHOJ MICINKO,
    NA TOM PLESE VYPADAS PERFEKTNE, PO DLOUHE DOBE JSEM SE STAVILA K tOE NA BLOG A KOUKAM JAKO PUK. I ty saty a kabat se Ti povedly usit.
    Napisess nekdy neco vic o siti? jak jsi se k nemu dostala atp.? nebo jsi vystudovana svadlenka? ja zacinam tak akorat koukam jak pero z gauce, ale dnes jsem se naucila sit skryty steh

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Terezko, dekuji moc za chvalu. urcite muzu napsat nejaky clanecek o tom, jakjsem zacinala a nejaky tajny figle :D

    OdpovědětVymazat