Translate

pátek 31. prosince 2010

30.12.2010


Ctěla bych vám všem popřát jen to nejlepší do nového roku. Abyste byli zdraví a šťastní. Taky bych vám všem chtěla poděkovat, za to, že sem chodíte, čtete a komentujete. Chci taky poslat velký dík těm z vás, kteří jsou pravidelnými čtenáři.
A co bych si přála pro Mici Mathonku do nového roku? Aby vás to tady bavilo i dál, aby každý, kdo sem zabloudí měl chuť trochu šmejdit a objevovat, a aby se vám tu tak líbilo, že budete chít Mici Mathonku číst pravidelně!

A taky bych vám všem chtěla popřát, aby se i vaším blogům dařilo a bavili vás a abyste hlavně neztratili sebe samotné, protože přesně tak jste úžasné.
Hezky to dneska oslavte a hlavně přežijte :D

I would like to wish all of you the best for the next year. To be healthy and happy. I also want to thank all of you that you're visiting, reading and commenting. And I'm sending huge thanks to regular readers.
What would I wish for Mici Mathonka for the next year? You to come, enjoy and discover more about me and like it that much, that will want to read it regular!

And want to wish the best for your blogs to still enjoy doing what we all are doing and not loose yourselves, you all are great the way you are!
Enjoy today's celebration and survive it :D




Žádné komentáře:

Okomentovat