Translate

neděle 12. prosince 2010

12.12.2010


Ahoj všichni! Přemýšleli jste někdy nad tím, že jste se narodili třeba o 80 let pozdějc, než by vám vyhovovalo? Já ano a dost často. Žít tak v padesátkách! Já vím, já vím, na naší rodné české hroudě byl poválečný komunismus a určitě to nebyl lehký život, ale žít tak v padesátkách v Británii nebo Améru, to by bylo bájo!
Tenhle účes mě opravdu baví! Tupírujte dívky! :D Nebo tak nějak to bylo ve starcích na chmelu, že? Tak já teda tupíruju poctivě, ale ne každý den, jak přes týden nejsem se svým Sluníčkem, tak nemám potřebu se nějak extra čančat, takže si to hezky nechávám na víkend.
Fotky jsou z pátečního kina samozřejmě se Sluníčkem. Harry mě hodně bavil, líbil se mi a ten zmrd Nagini mě pekelně vylekal, jak vyskočil z té probourané podlahy! Doporučuju.
Děcka, jak já se netěším do školy. Tenhle týden bude marast, všichni učitelé výtvarných předmětů si minulý týden vzpomněli, že bysme asi měli něco odevzdat, aby bylo vidět, že jsme se celý půlrok neflákali. Takže vás prosím, blogujte i za mě, protože já budu asi ráda, že budu ráda :D
Mějte úspěšný týden!

kabátek/coat Pymkie, rolák/turtle neck Mango, sukýnka/skirt HandM, pásek/belt vintage, botky/shoes Baťa, naušky/earrings po babičce/granny's







Děkuju Sluníčko za krásný fotečky a božííííííííííí vikend!!♥♥♥♥♥
Thank you Sunshine for lovely pics and amaziiiiiiiiiiiing weekend!!♥♥♥♥♥

6 komentářů: