Translate

neděle 26. září 2010

24.09.2010


Ahojte všichni! doufám, že jste měli krásný víkend, protože já tedy rozhodně ano! Moji rodičové vyrazili na welness víkend někam do Beskyd, tak jsem využila situace a pozvala Sluníčko v pátek na večeři. Krásně jsem prostřela, zapekla kuřecí prsa s brambory a smetanou a jako dezert jsem udělala čokoládový puding se skořicí a mandarinkama. A jediný co vám ještě z toho večera prozradím, je to, že Sluníčko vybral moc dobrý bílý víno a že jsme si udělali kráásnej večer. A samozřejmě jsme se oba na takovou událost náležitě vyfikli :). A fotili jsme na terase, v pozadí je naše malebné maloměstečko Šternberk:). Tady jsou fotečky:
Hello everyone! I hope that you've enjoyed your weekend, because I definitely have! My parents left for a weekend to some wellness place in Beskydy mountains, so I have catched that opportunity and invited Sunshine for a dinner at friday. I nicely set the table, baked chicken breasts with potatoes and cream and for dessert I made chocolate pudding with cinnamon and tangerines. And the last thing that I will write about that evening is that Sunshine chose delicious white wine and we had really beautiful evening. And of course we both dressed up nicely for such an occasion :). Pics are taken at our terrace with our lovely small town of Šternberk in background:). Here they are:

šaty/ dress Zara, cardigan H&M, boty/ shoes Humanic






Děkuju Sluníčko za překrááááásné fotečky!!
Thank you Sunshine for suuuuuuuuch beautiful pics!

9 komentářů:

  1. noo teda .)) vypada to na dlouhy vecer .))) krasne fotky, decentne sem dostala chut jak na to zapecene kureci, tak na ten puding s mandarinkama!!! ta cervena (nebo malinova?) ti hrozne sekne, puntikovane saticky miluju! a svetrik s masli je nadherny!!

    OdpovědětVymazat
  2. dekuju dekuju moc! saty jseou malinovy z pravyho mackanyho hedvabi. jooo byla to namka,myslim ta vecere..

    OdpovědětVymazat
  3. wow, tak tebe to teda neuveriteľne pristane. Tie nude lodičky sú skvelé. A tiež sa mi páči kontrast tvoje svetlé vlasy a červený rúž.
    No kočka si!

    OdpovědětVymazat
  4. Red looks lovely on you! I have that cardigan and never wear it... clearly I should be! I love how you styled it!

    OdpovědětVymazat
  5. I've got that cardigan! Great taste ;) x

    OdpovědětVymazat
  6. Foly D. Sante: dekuju straaasne moc!!

    Me, Myself, My wardrobe: thanks!

    Mitzi Cocoa:you definitely should! for me it was love for a first sight! Thank you!

    Emma: thank you!

    OdpovědětVymazat
  7. plusy určite krásny účes,sačko, rúž, šiatky lodičky..všetko?:D ozaj veľmi peknééé ...
    luC



    inspireluc.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. dekuju moc za pochvalu!jsem rad,ze se ti tyhle fotky libi!

    OdpovědětVymazat