Translate

středa 15. září 2010

15.09.2010


DÍKY, DÍKU DÍK!! Děkuju svým 10 čtenařům, že už jich je 10, je to krásný pocit, že se váš počet rozrůstá. A to i přes to, že poslední dobou to flákám (omlouvám se). Jinak foťák už je zpět, ale první fotky budou až tak o víkendu, takže jsem pro vás vyškrábla jednu z léta, co fotil můj tatík. Jinak se pilně učím němčinu. To byste nevěřili, jsem na umělecké škole, ale díky horlivosti naši deutsch Lehrerin si připadám spíš jak na jazykovce :D. Takže zpět ke slovíčkám!! Zítra mi můžete držet pěstičky.)
Jo a v pátek mi budou trhat obě spodní osmičky a když budu hodně nateklá a komická, tak se pro vás vyfotím, aby jste se taky z pobavili před víkendem.
Teď mě tak napadá, neznáte nějakej dobrej film na filmový víkend se sluníčkem?? Kromě hororů jsme otevření všem žánrům :D.
Mějte se krásníčkově!!

2 komentáře:

  1. chudatko, dve osmicky najednou?! taky jsem to dala, mela jsem obri modrinu na tvari a bouli, robocop styl, uff lituju te :( ale treba budes mit vic stesti a nebude to takovy prusvih, ja mela super hokejkove koreny, co se jim nechtelo ven :)))
    doporucuju cokoli od pedra almodovara, mam ho moc rada :)
    drzim ti vsechny palce, at ti to hezky umrtvi a pak moc neboli!!

    OdpovědětVymazat
  2. dekuj moc za podporu,nakonec jsme taky mela hokejkovej koren,ale pan dokter se s tim naprosto uzasne popral, a filmovy vecer nakonec dopadl tak,ze jsme po ironmanovi vytuhli :D

    OdpovědětVymazat