Translate

sobota 3. července 2010

"ty seš pěknej" . . . . "debil"

HA! Včera byl uplně super večer, to vám musím vyprávět! Začínali jsme s děckama v hospodě,kde jeden pivovar pařádal soutěž na principu televizního KUFRU(akorát se to jmenovalo BATOH). Já jsem teda nehrála, ale Mišánek a jeho nej kámoš M. se do toho spolu pustili a byli fakt šikovní, nakonec skončili druzí, ale co už, jen kdyby to nevyhrála taková pipina! No a při BATOHU vznikl název dnešního příspěvku. Mišánek měl M. vysvětlit slovo VYDLÁK a říká mu: "ty seš pěknej.." a M. ve vteřině vyhrkl: "debil" :D :D. No a pak jsme ještě popíjeli a kecali a ták a M. se svojí slečnu M. nás pozvali na noční koupáníčko (všechny fotky jsou pořízeny běhom přesunu z hospody k jejich domu). Tak jsme se pozbírali a vyrazili, voda byla úžasná a myslím, že večer se nám opravdu vydařil!


áááách moje sluníčko,jak je úžasný ve své hnědohnědé variaci, to jsem si musela zdokumentovat! A tak jak jsem nikdy neměla ráda maskáč,tak mu prostě sluší!A je jedno jestli to jsou kraťasy, dlouhý kalhoty nebo bunda, mu to prostě sekne!áááách



A tady je má variace na topík(reserved), flanelku(pimkie), jeggins(new look), plátěnky(roxy) a tašku(kenvelo). Přičemž tyhle plátěnky a taška jsou takový znovunalezný kousky během stěhování, které málem upadly v zapomění..




Muhehe u nás( tedy spíš v Lužicích) kopou novou kanalizaci.. to by bylo aby to michalka neproslídila :)

3 komentáře:

  1. Taky se snazim sit, ale jsem uplny zactecnik, takze zatim jen zuzuju a zasivam diry :-d

    OdpovědětVymazat
  2. ale tak i to je dobry start ne? do toho se dostanes!a at se ti to pekne dari!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat