Translate

pondělí 1. března 2010

Prázdninky

Tak nám,co studujeme v Brně se konečně poštěstilo a nastal čas jarních prazdninek. TŘI DNY SE RADUJTE!! Já jsem se odebrala do svého milovaného rodného zapádákova 12 km za Olomoucí,kde hodlám celý týden tvořit. A taky samozřejmě trávit čas s Lásenkou!!
Městečko jsme malinké,ale co se historického centra týče, tak si myslím, že to stojí za to. A ty další dvě fotky jsem vyfotila v sobotu, to je pohled z terasy našeho nového bytu.




A co hodlám tvořit? kromě nějakých věcí, co si musím udělat do školy tak mám rozdělanej svůj Lingerette projekt, taky jsem si začala šít halenku ze stejnýho flanelu jako jsem ušila Lásenkovi no a taky mám nachystaný všechno na jedny kalhoty na jaro a samozřejmě je toho mnohem víc,ale tyhle 3 věci bych chtěla za ten týden zvládnout. A navíc mám teď novou pomocnici se kterou to půjde všechno líp! Jmenuje se Diana a je to moc šikovná nastavitelná krejčovská
figurína :D.

Ale abych to všechno stihla,tak musím přesta psát a pustit se do šití.

P.S. budu průběžně fotit a dodávat to sem,ju??

3 komentáře:

  1. Jo učitě foť a fotky vašeho města vypadají zajímavě. Já taky žiju v takovým zapadákově:D

    OdpovědětVymazat
  2. konečně čeština... :)))
    Výhled z terasy krásnej, kdybych já měla fotit výhled od nás, asi by ses zasmála (krom toho, - dalších asi 150 metrů kolem dokola všechno naše zahrada :D )
    Mňau, krásnej zbytek prázdnin,šťastnou ruku, nic nepodpal a v neděli se na tebe těšim :)))

    OdpovědětVymazat
  3. diky diky diky mischenko, ty si taky uzij zbytek prazdnin,hlave se obrn na nasi nakazlivou! :D tesim se na tebe!

    OdpovědětVymazat