Translate

středa 17. července 2013

Žluté šaty po roce zpět a rozhodně ne naposledy



Fotky zapomenuté a znovu nalezené. Šaty, které věrní čtenáři znají z loňského léta, jsem si před pár měsíci upravila, aby seděli lépe. Kamarádka mě v nich jedno pěkné odpoledne po škole nafotila (a pomohla mi i s vlasy, ještě nejsem mástr na victory rolls). A toť je výsledek našeho společného snažení :).
Jak se vám fotky líbí??


dress + petticoat Michaela Mathonová, cardigan Zara, jacket H&M, shoes CCC



Photos: Martina Frolková

Už jste si přehodili můj blog GFC do bloglovinu???

P.S: Pod sukní je ukrytá tylová spodnička.

MICI✄

.

12 komentářů:

  1. krása! ta šaty kombo s bundou no a vlasy to už je jen třešnička! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dekuji Alice, tohle je asi muj nejvic nejoblibenejsi outfit, co jsem kdy poskladala i celkove s vlasy. jsme na stejne vlne :)

      Vymazat
  2. Ty brďo, já zírám, jak kombinace žlutých šatů a křiváku dokáže bejt dobrá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je kouzlo tohohle krivaku, on vypada skvele s kazdymi saty :)

      Vymazat
  3. Ahoj, předevčírem mi přišel první šicí stroj (ej! zatím na něj jen koukám :D) a až se naučím co s ním, chtěla bych zkusit i něco nositelného :), prozradíš, kde pořizuješ látky na šaty? Pokaždé máš šaty/sukni/blůzku se vzorem ze kterého mi teče mlsná slina. Iru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Iru, některé látky si kupuji, některé dostávám. třeba tato látka je z klasického bytového textilu Škodák. Obyč bavlněné plátno, které se používá na povlečení a ubrusy. podle doteku poznáš, jestli je vhodné i na šaty nebo jestli je příliš tuhé. U nás ve městě je to tak, že v bytovém textilu mají ty nejkrásnější květované látky a puntíky :) a jinak na internetu. třeba mojelatky.cz v sekce patchwork/quilting mají také skvostné vzory :)

      Vymazat
    2. Díky za odpověď :) No já nosím zejména bavlněné věci, nějak se v umělině potím jak dveře od chléva, kdysi jsem u nás byla v metrovém textilu a na požadavek "šatovka" mi nabídli jednu umělou hrůzu vedle druhé... Jinak stroj jsem zpustila, ušila polštář a ke konci začala cuckovat spodní nit (to jsem poznala až po sléze, během se ozývaly jenom děsivé zvuky z útrob stroje...) Bohužel v ultra stručném návodu tento problém nezmiňují. Celkem jsem nečekala, že je šití takový sajgon :D Tím více tě obdivuji!

      Vymazat
    3. A uz jsi to vyresilams tou niti? kdyztak ti muzu poradit, na co si davat pozor, taky jsem mela ze zacatku problemy s niti :-)

      Vymazat
    4. A uz jsi to vyresilams tou niti? kdyztak ti muzu poradit, na co si davat pozor, taky jsem mela ze zacatku problemy s niti :-)

      Vymazat
    5. no nevyřešila, schovala jsem stroj do poličky a zatím na něj smutně koukám... Kdyby jsi měla nějaké rady pro úplně začátečnické tele, sem s nimi :) irehrb@gmail.com.

      Vymazat
  4. Krásné sladění žlutých šat a té kožené bundy, chválím:)
    A inač pozývám na soutěž :)
    http://modniinspirace.cz/blog/soutez-o-luxusni-hodinky-esprit

    OdpovědětVymazat
  5. wow! jsi nádherná :) a ten účes. navíc máš pěkný blog - alespoň mám nové čtení :))

    OdpovědětVymazat