Translate

čtvrtek 24. ledna 2013

Promo článek: efoxcity.com

Po nějaké době tu pro vás mám jeden sponzorovaný článek. Tentokrát mě oslovil módní e-shop efoxcity.com a já jsem pro vás vybrala pár kousků z jejich katalogu, které si dokážu představit, že bych si je sama koupila.


Plesová sezóna je v plném proudu a já bych určitě sáhla po těchto krásných dlouhých šatech, které mě okouzlily hlavně tvarem živůtku a ramínky, což je podle mého názoru záruka pohodlí. Pokud i vy sháníte plesovky, tak určitě omrkněte jejich slevy společenských šatů.




Tyto troje šaty si dokáži dost živě představit ve své skříni, hlavně ty první se mi hodně líbí a dokonce je považuji za naprosto klasický kousek, protože krémové šaty střihu, který vám sluší jsou něco jako mladší sourozenec pro malé černé.
Těším se na jaro a nemůžu se dočkat, až přijde doba jarních šatiček a mě skončí nenakupování (za 20 dní!) a já budu moci přidat nějaké novinky do svého šatníku.
Pokud vás můj výběr zaujal, tak rozhodně omrkněte jejich nabídku levných šatů pro každodenní nošení.


A tento miláček bude můj. Až na jejich stránky zavítáte, určite si nenechte ujít i jejich nabídku šperků.

Hezký den přeje

MICI✄

*tento článek je sponzorovaný e-shopem www.efoxcity.com, veškeré fotky jsou použité z jejich stránek, text je vyjádřením mých názorů.


4 komentáře:

  1. Promin, ale psat zbytecny clanek za retizek? To mozna kdyby byl sponzorem Swarovski;) Kazdy at si dava na blog, co chce, ale sama snad vis, ze vsechny tyhle saty (az na druhe) jsou kopie navrharskyh del. S tim Marcem Jacobsem mi to prijde uz jako vysmech nedostatecnych copyrightu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, me je jasne, ze ty prvni jsou kopie, kdyz je tam fotka z cervenyho koberce, ale priznam se, ze o tech ostatnich jsem to nevedela. Me se ty jejich sperky libi a proto jsem souhlasila s napsanim clanku (uvidime, jak to bude vypadat, az to prijde, ze :D).

      Vymazat
    2. No já se omlouvám, možná sem to nemusela napsat tak ostře.) Nicméně, já jsem prostě razantně proti obchodům tohoto typu, inspirace fakt vypadá trošku jinak.. Proti šperkům nic nemám, když nejsou okopčené, řetízek je hezký, nemám nic ani proti spoluprácím, ale trošku jiný styl článků než jen vychválit e-shop, o kterém ani nevíš jestli je kvalitní, nic z něj ještě nemáš,.. chápu, že to byly jejich podmínky, ale na to bych asi nepřistoupila. posílám odkaz na MJ: http://3.bp.blogspot.com/-hP_-uJiMHN8/TdMCjhGN5GI/AAAAAAAABQ0/vorZ5bEZIvE/s1600/MbyMarcJStripes.jpg

      Vymazat
    3. To teda :). Kdybych je chtěla vychvalit, tak by to vypadalo trochu jinak. Sama jsem zvedava, jestli to za to bude stat a nebo jestli to bude nejaka silena cina :D, i kdyz asi s oblecenim by to byla vetsi sranda, tak jak kdyz mi poslali saty ze sheinside. kazdopadne, dekuji marti, zes me upozornila i na ty ostatni saty, protoze jak jsem napsala uz predtim, ty prvni mi byly jasne,ale o tech ostatnich bych to nerekla. A taky souhlasim, ze inspirace je o necem jinem..

      Vymazat