Translate

pátek 26. října 2012

Fave finds

To už je zase pátek? Toto uteklo, ale abych vás udržela v obraze, tak to vezmu hezky od začátku. V Liberci jsem dostala během prvních dvou týdnů HODNĚ studenou sprchu v podobě matematiky a fyziky. Předměty, které jsem neměla více jak 5 let a nikdy jsem v nich nezářila, pro mě byly celkem soda. A tak se mi v hlavě zrodila myšlenka o přestupu. No a k mé velké radosti se minulý týden stal přestup realitou a já jsem zpět v Brně.  Na VOŠce a mým studijním oborem je od pondělí Výrobní a obchodní management textilu. Toliko z mého osobního života :).

A když jsme u té matematiky, četli jste TENTO článek? Je úžasný, krutě pravdivý. Asi si nepamatujete, když jsem v létě měla na fotkách TYTO ŠATY. Nejsem si jistá, jestli jsem se s vámi někdy podělila o jejich příběh. Před třemi lety, když jsem pomalu začínala s blogováním a objevovala krásy vintage oblečení, jsme se školou jeli na týden do Londýna. Poslední den jsme končili v Greenwich a já na sebe byla naštvaná, že jsem si na místní úžasný Market Hall nechala jen 5 liber. A tak jsem se procházela mezi stánky a slintala nad všemi vintage kousky, které se na mě z věšáků usmívali. S 5 librami v kapse jsem krutě zaplakala. A potom jsem objevila jeden stánek se slevami, kde měli šaty po 5 librách! Vrhla jsem se na průzkum a našla tam tenhle úžasný kousek se skvostným stříbrným potiskem. Zkusila jsem si je a asi to byl osud, protože mi seděli, jako by byly ušité pro mě. Akorát jsem si je trochu upravila, nejsem velkou fanynkou 80tých let, takže po příjezdu domů jsem je zkrátila o 15 cm, ustřihla tříčtvrteční rukávy a zúžila vrchní část.
A tady je můj první vintage kousek na modcloth.com v rubrice Fave Finds, kam můžete i vy zaregistrovat svůj oblíbený vintage kousek spolu s odkazem na svůj blog a vaším návodem, co se lovu vintage kousků týká.



Hezký víkend vám přeji!

MICI✄


4 komentáře:

  1. Takže tě zas třeba někdy potkám v Brně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéje, tak to si v Liberci moc dlouho nepobyla ) Tak někdy skočíme na kafčo, až budeš mít čas, ok? Ať se ti daří, Mici :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji misko, no jasne, to muzem :) liberec nebyl tim pravym pro me...

      Vymazat