Translate

sobota 4. srpna 2012

Páteční


Týden se s týdnem sešel a já jsem se konečně donutila k tomu, aby jsme s Mišákem nafotili další fotky na blog. Při pátečním večeru jsme se rozhodli, že je nejvyšší čas jít obhlédnout Temného rytíře. A byl úžasný, byla jsem napjatá od začátku do konce a zvrat s hlavním padouchem byl prostě boží. A mezi námi děvčaty, viděli jste Toma Hardyho v Tohle je válka? Tam si ho naprosto zamilujete a vůbec vám pak nebude vadit, že z něj v Batmanovi udělali takovou zrůdu :).
 

A teď k žhavým novinkám: Tuhle úžasnou koženou kabelku jsem dostala za uspěšné absolutorium od rodičů. Jakmile jsem ji u Bati viděla, bylo rozhodnuto. Velká tak akorát, nadčasový design, oddělávací dlouhý popruh, kůže a spousta šikovných kapsiček uvnitř. Když se o ni budu náležitě starat, tak mě přežije :)


A v neposlední řadě nové baleríny. Všechny ostatní odešly do botového nebe a nadešel čas na nový pár. A teď se podržte, jsou kožené a stály £15. Takže jděte na topshop.com a očekujte slevy, ale 37 a menší už nemají. Moc se mi líbí ten retro nízký podpatek a broskvová barva.



Lovely photos: thanks Sunshine!♥♥

MICI✄

13 komentářů:

  1. you look gorgeous <3
    http://coeursdefoxes.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. slušní ti to :)
    Temného rytiera som si aj ja užila, pomaly som zabúdala dýchať a dokonca som počas filmu nepovedala ani slovo, čo je až neuveriteľné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, no ja jsem si opravdu uzila, ale ze bych primo nedutala, to se mi nestava :)

      Vymazat
  3. tá kabelka je krásna :)
    www.mynamelola.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. ta sukne je skvela a strasne se mi k tomu libi ty boty, moc prijemny outfit
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, ja jsem se v te kombinaci citila oprvdu dobre .)

      Vymazat
  5. Moc hezké!! A ta kabelka je opravdu krásná.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezká kombinace! A ta kabelka je opravdu příjemná na pohled...

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na tvůj blog jsem narazila kvůli kritice v novinách (ty jsem viděla na jiném blogu :-)). Musela jsem se hned jít kouknout, jestli ti vážně kolové sukně nesluší. Samozřejmě že to nebyla pravda. Hned jak jsem to tu pečlivě prozkoumala, tak jsem se do tvého stylu hned zažrala. Jsem taky pro takové retro kousky a kolové sukně nemají konkurenci. Jen bohužel nikde není nic takového moc k sehnání :D Nejvíc se mi líbí šaty s lodičkovým výstřihem (červeno-bíle), nevím jestli jsem to dobře popsala. Takže bych tě chtěla jen pochválit za dobrou práci a budu se těšit na nové kousky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem rada, ze se ti ma tvorba libi, ja jsem retro stylu naprosto podlehla a jsem rada, ze si takoveto kousky mohu sama usit .)
      saty, ktere se ti nejvice patri i mezi me oblibene! akorat jsou kremovo cervene :)
      a budu jedine rad, kdyz se na muj blog budes rada vracet ,)

      Vymazat