Translate

pátek 13. července 2012

Nejžhavější novinky..


Poslední číslo časopisu Style. Špatná reklama, taky reklama :)
A zajímá mě váš názor, opravdu mi ty kolové sukně a šaty tak nelichotí?



Vzhledem k tomu, že jsem byla přijatá na vysokou, tak mám regulérní prázdniny a většinu svého času věnuji šití. Šiju pro mamku, sebe, kamarádky a i vám klidně něco ušiji, pokud chcete ?

A vítám novou pravidelnou čtenářku. Díky moc za podporu!

MICI✄

42 komentářů:

  1. Jéé, bulvár :D To je pěkná sviňárna... nepřijde mi, že by ti to neslušelo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji evi, od tebe jakozto seterske milovnice pin-up obleceni a krasneho retra, mi to udelalo radost, dik za podporu!

      Vymazat
  2. instyle jsem zavrhla z toho důvodu, že tam byla několikrát žena, která měla jen o trochu silnější nohy než ruce, označená za tlustou, takže asi tak..... jak kdyby si někdo chladil žáhu, mi přijde :-D
    Tvůj styl mám moc ráda, byť se hlavně kochám, moc nekomentuji... jeden z mých úplně nejoblíbenějších postů je sladění s maminkou :-) http://micimathonka.blogspot.cz/2012/05/venkovske-trhy.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me to hlavne mrzelo, protoze fakt ziju v tom, ze zrovna tenhle strih mi sedi :)
      jinak moc dekuji za chvalu, mam radost, ze sem vracis rada a prispevek s macou patri mezi me oblibene :)

      a jinak to bylo ve Style ne v InStyle ,)

      Vymazat
    2. oj, přehlédla jsem se... tak přímo Style jsem v ruce nikdy neměla.... koukám ale, že se pustili i do Terezky Matějičné.....

      Vymazat
    3. mamka si ho jednou za cas koupi... a jak to dopada :D
      jj, i do terezy, ale trochu mi to pripada, ze autor ma problem s "zenskyma" zenskyma...

      Vymazat
    4. tak to jsi vystihla, asi tam někomu leží v žaludku ženskost!
      jak tak koukám na levou lištu blogu... neplánuješ něco přidat na votocvohoz? :-)

      Vymazat
    5. vis jak dlouho mi tu visi veci na votoc vohoz? jen abych se rozhoupala je nafotit a dat je tam, snad behem pristiho tydne :)

      Vymazat
  3. Ked sa v tom citis dobre, tak si nevsimaj negativne komentare a kedze pises blog, ides s kozou na trh a musis s tym pocitat. Ja kolkorat zasnem, co nam "modne stylistky" serviruju v modnych casopisoch, je to ich subjektivny nazor, tak asi tolko :)
    Nemyslim si, ze Ti nepristane kolova sukna, skor by som si davala pozor na dlzku sukne, vysku opatkov a hlavne: ziadne remienky cez nart-skracuje to nohu :) Ale to je zase len moj nazor :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja s tebou co se tyka delky sukne a vysky podpatku naprosto souhlasim, a take s tebou souhlasim, co se stylistu tyce, nad nekterymi fashion story mi zustava rozum stat :)

      Vymazat
  4. Z tohoto negativního názoru bych si vůbec nic nedělal. Style si nekupuju a ani to nehodlám měnit, podle mého to není módní časopis v porovnání např. s ELLE.

    OdpovědětVymazat
  5. Mišenko mě se to líbí a na nějakou káču co píše do "STYLE" bych hodila bobek :D nejdůležijtější je co se líbí tobě, a v čem se cítíš dobře :) takže názory jiných lidí ti můžou být naprosto jedno :) navíc se oblekáš jedinečně a ne jak většina holek v ČR...ber to tak že si je zaujala (což je super plus), a proto si tě do čaospisu dali :D stejně je to nějaká koza co mám 45 kg a brečí každej večer, že nemá prsa a že snědla čtvereček čokolády :D KUDATKO

    OdpovědětVymazat
  6. z názoru člověka, kterej napsal tak špatnej článek, bych si fakt hlavu nedělala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) to jo no, az ted s odstupem si uvedomuji, ze to je celkem provar :)

      Vymazat
  7. Božínku, style. Od těch můžeš čekat kdeco, jenom ne ten styl, haha.
    Úplně se na ně vykašlat, lidi žvaní a žvanit budou.
    Kdyby sis vzala bokovky z NY a tílko z terranovy, asi by to bylo v pořádku ;D

    A gratuluju k přijetí na vysokou, kam, že to? =))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, misko, presne tak :)

      do liberce na textilni marketing, rozsirit obzory ,)

      Vymazat
  8. Oops! I did it again...
    Mici, hlavu nahoru. Ten článek je nevydařenej brak, kterej Ti spíš nahrává. Uvedou Tvou adresu blogu, zdůrazní Tvé nadšení pro sukně a samozřejmě nevynechají, že si to vše šiješ sama. WTF? To je přece skvělá reklama! Na konci vypíchnou nicneříkající větu o Tvé postavě, kterou podpoří Tvou fotografií, která o postavě nevypovídá absolutně nic.
    Takže, kdo chce vidět víc, nechť klikne, voilà!
    Kolové sukně rulez...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oh ano, ted uz to taky vim, ale kdyz jsem to cetla poprve, byla jsem z toho spatna..
      diku dik a to si pis, ze kolovky rulez!

      Vymazat
  9. Tvého blogu jsem si všimla poprvé díky tomuto příspěvku. Zaujalo mě totiž, že ses rozhodla vyjádřit k negativnímu hodnocení. Většina lidí by to totiž nejspíš ignorovala.
    Takže chtěla jsem jenom napsat, že se mi absolutně nelíbil přístup redaktorů daného časopisu. Móda je subjektivní věc a lépe by udělali, kdyby spíše doporučili jenom podle nich dobré blogy. Nechápu, jaký smysl mělo někoho shodit.
    Jinak se mi moc líbí, že si šiješ sama. To obdivuji :-) a podle mě je to slušivé. Spíše to vypadá, že mají problém s blogerkama, které nosí jinou velikost než XS.
    Každopádně tvůj blog mi rozhodně přijde zajímavější a podnětnější než zástup top H&M blogerek, které mi přijdou všechny stejné a považují se za znalkyně módy, když mají anglické nadpisy, průhlednou halenku a tenisky k sukni.
    Z článku si nic nedělej.
    Chtěla bych ti popřát hodně štěstí a doufám, že se nenecháš odradit :-)
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc dekuji za uzasny komentar Lucie, v podstate jsi vystihla vsechny me pocity z toho clanku :) ja urcite nebudu menit ani svuj styl, lasku k siti, vintage 50's stylu nebo treba i blog kvuli jednomu fashion editorovi, ktery ma evidentne problem :)
      dik za podporu!

      Vymazat
    2. přesně souhlasím s Lucií :) a naopak si myslím že právě ženské postavě sluší tenhle styl nejvíc... taky to občas slýchám že mi některé moje šatky dělají velkou prdel nebo tak :D tak si pod ně dám ještě spodničku a směju se :D :D :D
      mylittleriot.blogspot.com

      Vymazat
    3. :D to je ten spravnej pristup! moc se mi libi tvuj blog :)

      Vymazat
  10. Milá Mici,
    právě jsem se doslechla o tom článku ve Style a chtěla jsem ti jen napsat, aby jsi to neřešila! Oblečení ti vždy sluší, jsi upravená a usměvavá. Je vidět, že jsi spokojená sama se sebou a že tohle je tvůj styl, ve kterém se cítíš dobře. Bohužel ve Style asi nikdy neslyšeli o tom, že by někdo měl svůj styl. Že by vůbec existovalo více stylů. Článek na mě působí jako jasné češství. Bohužel. Ach jo. Ty jsi úžasná a nenech nikoho, aby ses cítila špatně kvůli tomu, co děláš, když to děláš dobře! :) Měj se hezky! A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji andrejko, ty ses skvela, a s tim cestvim mi mluvis z duse, prijde mi to , ze kdekoliv na svete by bylo kazdymu prdel, jestli mi to lichoti ci ne a proste kdyz by se mu to nelibilo, tak by si me nevsimal!

      Vymazat
  11. cau Misanko, taky se pridavam s podporou!!
    na rozdil od mnoha blogerek mas STYL, ktery je naprosto jasny, k tve krasne postave se myslim hodi uplne uzasne a taky - kolik blogiskovych princezen by zvladlo nejaky cas nenakupovat a nosit jen veci, ktere si usiji?!! jsi naprosto uzasna a mas muj velky obdiv!!! no a posilam velke gratulace k prijeti na VS!!! drz se krasko!

    OdpovědětVymazat
  12. Podle mě to časopis naprosto přehnal! Urážet normální holku to je fakt ubohost. To jako smí mít módní blog jenom 50 kilové holky?
    By mě ohromě zajímalo, jak vypadá autorka.
    Oblečení ti moc sluší a tohle absolutně neřeš.

    OdpovědětVymazat
  13. STYLE jsem si koupila poprvé a naposled, stylu je v něm dva prdy, nemá to šťávu, nemá to švih. Narozdíl od Tebe. Jestli jsi spokojená a líbíš se sama sobě, pak jsou kolové sukně ve tvém šatníku naprosto v pořádku! Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný, štíhlý a sexy pan Jansa bude někoho kritizovat, hm super. Ne, z tohohle si fakt nemusíš nic dělat, navíc ten text je jak z Bravo Girl.

    OdpovědětVymazat
  15. Ups asi nemám vkus, protože mně se v nich líbíš. Myslim, že tohle byl jeich názor, možná nějak chtěli uprozornit na to, že nemáš 49kg a nevěděli jak to líp říct... nebo nevím, mně se vždy zdálo, že právě umíš vybrat ke své postavě to nejlepší :) A taky potvrzuju, je to jako z brava

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji kristyno, ja jsem s tim pocitem zila taky, ze se zvladam oblekat s ohledem na svou postavu :)

      Vymazat
  16. Můj názor je velmi neutrální, některé kousky se mi líbí,některé ne. Tak to chodí i se články (a redaktory) ve Stylu. Někteří tam soudí už podle toho, že někdo nenakupuje jimi propagované značky. A přitom káží vodu, pijí víno - nebo v jejich případě : káží Pradu, nosí Zaru, jak napsali do článku "České módní paradoxy".
    Ale co, neberte si to osobně. Jak jste řekla - špatná reklama, také reklama - vždyť i já jsem se na váš blog podívala díky této - ne moc chválící reklamě.

    OdpovědětVymazat
  17. ahoj jsem na tvem blogu poprve a urcite NE!naposledy je fakt krasny kdyz jsem si koupila caspois stylea cetl o tomhle clanku na str.50 otech blozich tak jsem se podialana tvuj at koukam jak koukam tak aji kdyby sis oblekla treba pytel tak ti toslusij jses fakt nadherna a myslim ze to co tam napsaly je totalni kravina ne? :D

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím, ačkoliv nejsem zrovna typ člověka, který by psal komentáře pod každý článek, který si přečte, pod tento jsem se rozhodla přecejen něco přidat.
    Hloupá kritika onoho pisálka mne stejně jako ostatní komentátory pobouřila. Raději se měl zaměřit na kritiku bohužel tak častého úkazu "módních blogů" dospívajících dívek, které se snaží být "sexy" za každou cenu, nebo na něco podobného stejně tristního.
    Paradoxem je, že přesně to, co na Tobě kritizoval, je právě to dobré, co se mi na Tvém stylu oblékání líbí. Nejsi žádná vychrtlá modelka, a proto je delší kolová sukně á la styl 50. let přesně tím, co bys měla nosit. Nechápu zkrátka, co bys podle autora článku měla obléci jiného než právě zmíněné sukně či šaty podobného střihu. Kalhoty by podle mého Tvé postavě vůbec nelichotily - jak široké, tak užší, všeodhalující bavlněná trička ti též nedoporučuji. Dej si pozor na neforemné pytlovité střihy, ty potřebuješ padnoucí střihy a látky, které jsou pevnější a drží dobře tvar (tady se přiznám, že narážím na šifonové šaty z puntíkované látky, které jsi si nedávno ušila, jsou samy o sobě hezké, ale tobě nepadnou). Pozor na vzorované punčochy a boty, které dělají silnější nohu, jak ti zde už myslím někdo radil. Lodičky na nižším podpatku mi na tebe seděly asi nejlépe - avšak ty bez pásku. Inspiruj se kvalitní vintage módou, jako je http://www.vixen-vintage.com/, šij si dál své pěkné sukně a snaž se zbytečně nemíchat styly. Just keep it simple, bro. Howgh.(A kašli na Style, není to Vogue.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji za podporu, rady i kritiku. a vixen vintage pravidelne navstevuji a ctu, patri mezi me oblibene blogy :)

      Vymazat
  19. Pche! Kolové sukně ti moc sluší! Těžko říct, zda ti lichotí, nebo ne, jelikož jsem tě nikdy neviděla nahou :) , ale podle mě vypadáš báječně. Pan kritik se asi snaží přiblížit trendu hejtování. Jen si jaksi zapomněl všimnout, že je to trend spíše loňský :/ trapas...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji za kompliment, ja si myslim, ze mi slusi a hlavne se v noch citim skvele, takze tohohle chlapka jsem daaaavno hodila za hlavu :D

      Vymazat