Translate

středa 14. prosince 2011

SPOŽDĚNÉ

MiciMathonka

MiciMathonka

Nevím jak vy, ale mojí foto náladě aktuální počasí nesvědčí. Rozhodně nepatřím k otužilkám, co se svlíknou i v největších mrazech, maximálně na pikovteřinu do svetru. To je případ těchto fotek.


MiciMathonka


Chtěla bych vám povyprávět příběh tohoto svetru. Mám ho někdy od června a naprosto mě okouzlil na modclothu, takže jsem k němu přihodila šaty a netrpělivě jsem čekala balíček. Počítala jsem s vyšším poštovným, balným i připočítáním DPH/cla. Můžete mi někdo vysvětlit, zda se počítá DPH z poštovného a balného, to mi hlava nebere ( zvlášť když to v potvrzení objednávky, kterou jsem celníkům přeposílala bylo dost jasné). Otázkou zůstává, jestli jde o zlaté české ručičky či mám já nějaké mezery? Jaké máte zkušenosti Vy?

Příběh má ale happyend, oblečení přišlo včas, nepoškozené a ještě hezčí než na obrázcích, takže pokud o modclothu uvažujete, vřele doporučuji!

MiciMathonka

kabát + šátek secondhand, šaty Zara, pásek HandM, svetr modcloth, boty Tamaris, punčošky galanterie

A v neposlední řadě mi dělá obrovskou radost, že se rozrůstají řady pravidelných čtenářů! Snažím se vám vaší přízeň vracet častějšími posty, ale přece jen letos končím školu a někdy jsem prostě lemra líná;). Každopádně jsem šťastná za každého jednoho z vás. DÍKY♡

MICI✄


4 komentáře: