Translate

čtvrtek 30. června 2011

First of summer


Ahojte krásky, jakpak si užíváte první prázdninový den? Já mám konečně čas na blog, tak bych se s vámi chtěla podělit o dva týdny staré(!) fotky. Na fotečkách mám zánovní šatečky z modcloth.com, které mě naprosto uchvátily a já měla velikou radost, že ve skutečnosti jsou ještě krásnější než na obrázku.

Jedním z mých velkých prázdninových plánů je více se věnovat blogu, častější posty a změna designu, s čímž mi doufám pomůže šikovná SILVI). To znamená, že se máte na co těšit.
Taky bych sem chtěla dávat víc foteček věcí, co šiju a chtěla bych abyste věděli, že kdybyste některá chtěli navrhout a zrealizovat nějaké šatičky nebo obleček, tak je to jen na naší domluvě a já bych o takovouto spolupráci rozhodně měla zájem :)!

en: Hello beauties, so my summer break is finally here and I want to work more on blog, more post and new design. These pics are two weeks old, the dress is from modcloth.com and I really adore it! I also want post pics from my sewing projctes and would be very pleased if any of you would be interested in some cooperation, just let me know!!


dress modcloth.com, shoes vagabond, earings HnadM, rings HandM + SIX




Děkuji Sluníčko za krásné fotečky!♥♥♥
Thanks Sunshine for lovely pics!♥♥♥

MICI✄

6 komentářů:

  1. Šaty jsou opravdu krásné! Sluší ti a těším se na nové změny :)

    OdpovědětVymazat
  2. jéé, ty budeš mít design od Silvi, no to je super ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí botky a šaty ti sluší! Těším se na častější posty a nový design blogu, i když mám ráda i tenhle! Přijde mi takový osobní a že vyjadřuje, jaká jsi - milá! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Len: děkuji Len! Říkala jsem si, že by si to tu nějaké úpravy zasloužilo.

    Bezega: My sme si ohledně toho tak před měsícem psali, tak doufám, že ta nabídka pořád platí :)

    Andrea: děkuji Andrejko, já se taky těším na častější posty. Ona to zas takové velké změny nebudou, jen header, založky a taky levý sloupec, nic převratnýho :D ale pořád, to budu já

    OdpovědětVymazat