Translate

sobota 16. dubna 2011

16.04.2011


Ahojte děťátka, tak se vám hlásím se slíbeným sukýnkovým postem, abysme s ním spláchli tu pachuť předešlého vagabundího :). Teď už jsem si 100% jistá, že to není nic pro mě, jsem prostě girlie girl.
Jak se vyvíjí váš víkend? My jsme včera se Sluníčkem zkoukli RUNAWAYS a můžu jen doporučit, od rána hobluji nastřídačku soundtrack k filmu a The Best of Runaways :)!
A taky se vám musím pochlubit, že jsem tak před hodinou dokončila supr trupr retro šatičky, ale na jejich fotečky si musíte ještě chvíli počkat..Zatím vám jen prozradím, že jsou....chvilka napětí.... modré! Kdo by to byl řek? :D

Přikládám fotečky ze včera, bohužel jsme se Sluníčkem nestihli venkovní focení, tak snad jindy, protože ta sukně prostě MILUJE vítr. Ještě minulý týden to tedy byli šaty, ale vršek mi neseděl a ta látka je parádní s těma mini kytičkama, takže jsem je přetvořila a musím prohlásit, že ji tu asi uvdíte často..

Sukně/skirt DIY, bunda/jacket HandM, cardigan Red Harring, T-shirt Sisley, botky/shoes vagabond, pásek/belt secondhand, náhrdelník/necklace ???



Děkuji Sluničko za krááásné fotečky!!♥♥♥♥
Thanks Sunshine for beauuuuuuuutiful pics!!!♥♥♥♥



Užijte si zbytek víkendu!

MICI✄

3 komentáře:

  1. sukýnka je úchvatná :) a v kombinace s tím modrým páskem a svetříkem vypadá naprosto skvěle

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší! Kombinace s sukýnky s bundičkou je výborná! :)

    OdpovědětVymazat
  3. dekuju holky, jsem rada, ze se vam sukýnka libi!!

    OdpovědětVymazat