Translate

neděle 3. dubna 2011

03.04.2011


Ahojte všichni, jaký jste měli víkend? Já oproti minulému doháněcímu opravdu příjemný a odpočinkový. Minulý pátek jsme byli plesat. Sestřenčiny i moje šaty se líbili, poznala jsem Sluníčkovi bývalé spolužáky a lehce jsme se přiopili :). Kdy dodám fotky z plesu opravdu nevím, protože můj foťák si tam absolutně neporadil se světlem ať už vně či uvnitř Sidie a nemám ponětí, kdy se mi do rukou dostanou ty, co fotil Sluničkův spolužák, pokud vůbec :/. Přidávám fotečky z tohoto pátku, je to jeden z těch "pohodlný pátek" outfitků. V sobotu jsem malovala na hedvábí po hroooooooozně dlouhé době, tak pokud byste to chtěli vidět tak to sem dám, ale jinak spíš některý z těch povedenějších (tedy doufám, že se mi začnou dařit :D).

Tenhle týden se chystáme s kamarádkou na Mezinárodní stepařský festival. Jestli umím stepovat? Nééééé, ale říkali jsme si, že dějiny stepu a hodina stepu zdarma by vůbec nemuseli být špatné akce, takže vyrážíme v úterý a ve čtvrtek. A jaký mám vztah ke stepu? Podle mě je to nádherný sport/tanec a klobouk dolů před stepařema!

Při focení se ke mě přidal Jeníček, kočičák mého dosavadního života, vyděla jsem ho vyrůstat uplně odmalinka a navíc kopu za tým koček, takže jsem ho musela znasilnit o par společných fotek :D.

Bunda/jacket po mamce/mummy's, šaty/dress atmosphere, baleríny/flats Topshop, bižu/necklace ???




DĚKUJU SLUNÍČKO ZA KRÁSNÉ FOTEČKY!♥
THANKS SUNSHINE FOR LOVELY PICS!♥

Mějte pohodový týden!

MICI✄

9 komentářů:

  1. moc hezké šaty:) a kočička také;)

    OdpovědětVymazat
  2. dekuji.satky jsou sekacovy ulovek:)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tvé milé komentáře, jsem ráda, že se ti můj blog líbí a třeba tě samotnou bude trochu inspirovat..;) Super sekáčový úlovek, taky tam občas zabrousím!

    OdpovědětVymazat
  4. šaty božské.
    mačička ňuňuňu :*

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné fotky! Krásné šaty, které ti sluší a o kočičce se nemusím zmiňovat, že:) sladká!

    OdpovědětVymazat
  6. za kocicaka,Slunicka a sebe dekujemeeee!

    OdpovědětVymazat