Translate

neděle 27. března 2011

27.03.2011


Ahojte děťátka, tak se nám týden s týdnem sešel a já jsem se konečně dostala k blogování. Protože jsem byla nemocná a NEČEKANĚ jsem podcenila časovou náročnost věcí do školy a tím jsem se dostala do lehkého zkluzu a časové vytíženosti. Ale tak dneska to dorazím a všechno bude zase ok.

Se vší hrdostí musím prohlásit, že jsem nad rýmou vyhrála. Dutiny mi odotekly a dokonce se ani necítím jako soplovar, takže ŤUK ŤUK NA DŘEVO.

Minulou sobotu jsme slavili dvojité narozeniny s tématem MOKŘÍ BANDITI a musím říct, že to byla sakra povedená akce! Sešla se nás skvělá parta, rum tekl proudem a přípravu kostýmů jsme všichni brali naprosto vážně. No posuďte sami na fotečkách.
V týdnu jsem na nějakém blogu (omlouvám, že si nepamatuju u koho :/) četla článek o BITCHES a musela jsem se smát, protože právě v sobotu večer jsem s nima měla funny chvilku. Po přesunu na diskošku jsme se Sluníčkem šli na záchod. Tak si tak stojím u zrcadla, maluju si rty a upravuju vlasy a teď se jen tak mrknu, co se děje za mnou a tam 6 bitches, všechny mě rentgenujou od hlavy až k patě se zvedlým obočím, tak jsem si pomyslela “Pipnky, hlavně, že vy jste jedna originálnější než druhá. Od hlavy až k patě new yorker, leginy-velkej pásek-”sexy” třpytivej topík a půlka jich byla nakulmovaná a půlka vyžehlená = TRÉS CHIC!”. Co na to říct? Škoda slov. Můžeme jen doufat, že z toho vyrostou.. Nakonec jsem vyvázla ve zdraví, i přes to, jak mě holky pálily pohledama :D
Tímto samozřejmě nechci nijak hanit New Yorker, legíny, velký pásky ani sexy třpytivý topíky, ale vy víte jak to myslím.
A na závěr sem musím napsat, že jen co jsem unikla z horké zóny, sklidila jsem “Sluší ti to.” a asi je vám jasný, že od holky to nebylo :)







Můj dárek pro oslavence!


Jaký jste měli víkend? My se Sluníčkem jsme v pátek byli plesat na sestřenky plese v Olomouci. Takže se můžete těšit na fotečky jejích a mých šatů, které oboje vznikaly pod patkou mého stroje :).

Mějte se krásně!

MICI✄

6 komentářů:

  1. ty sa máš,ja tú rámu alias nádchu stále mám a nejdem sa jej zbaviť :(

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ta pvní fotka mě vážně rozesmála!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, já mám hrozně ráda tématické večírky/oslavy s převlekama, bohužel na všech na kterých jsem zatím byla, to lidé nějak bojkotovali a bylo tam jen pár masek/převleků. A Bitches nesnáším :D vždycky si říkám, že jsou to kravenky, ale stejnak mě občas jejich poznámky zamrzí.

    OdpovědětVymazat
  4. :) skvely vecirek evidentne, a srasne si me rozesmala tema bitches na wc .)) wc je suepr misto na tohle vzdycky .)))) tvuj oblecek vypada skvele, ten kloboucek, och, miluju namorniky .))
    hlavne uz se uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
  5. FENDI: ja jsem se ji taky nemohla zbavit, tak jsem sla k doktorce a ta mi dala antibiotika, protoze jsem mela neco jako zanet dutin, mela jsem i nateklej oblicej a ty mi teda pomohli, takze doporucuju to nepodcenit..

    Andrea: :D to jsem rada :)

    Bezega: my prave mame super partu, kde se toho lidi vubec neboji a pak to stoji za to.. a bitches jsou proste bitches, skoda slov

    Káťo: dekuju!

    Sim: vecirek se vydaril opravdu pekelne. to jo no, wc je bojova zona :D
    dekuju, kloboucek jsem si delala sama. v namornickym jsem byla jako ryba ve vode :). dekuji, konecne jsem zdrava !!

    OdpovědětVymazat