Translate

úterý 15. března 2011

15.03.2011

KINOVÁ


Ahojte děcka, v první řadě bych vás chtěla upozornit na to, že ta velká kejta na první fotce není moje. Tedy jako je, ale ve skutečnosti není tak velká, je to prostě nějaké zkreslené punčochama/perspektivou/foťákem, protože kdyby byla skutečná, tak je tak mám na všech fotkách... No ne??

DĚKUJI DALŠÍ PRAVIDELNÉ ČTENÁŘCE, ŽE SE PŘIDALA, DĚLÁTE MI VELKOU RADOST, ŽENSKÝ!!

Měla jsem krásný začátek týdne, rýma pomalu ustupuje a včera jsme se Sluníčkem byli v kině. Na Rangovi. Další boží animák. Rozhodovali jsme se, jestli jít na Královu řeč nebo Ranga a nakonec to vyhrál animák, protože přece jen skvělý hraný film si člověk užije i doma na telce, ale animáky jsou svým způsobem dělaný hlavně pro kina. Podle mého názoru. A taky jsme si vyřídili Cinestar club kartu, aby jsme ty naše filmový výlety měli levnější :D.

Hello kids, first I want to tell you that that big leg is just some kind of camera mistake.Because it´s only on the first picture.

HUGE THANKS TO ANOTHER REGURAL READED, LADIES, YOU MAKE ME REALLY HAPPY!

Start of my week was great, we went to cinema to see Rango and I really enjoyed it. We were wondering about Kings Speech too, but finally Rango won :) And we bought that Cinestar Club card, so our movie trips will be cheaper!!


Sako/jacket Red Herring, šat/dress Zara, cardigan HandM, čelenka/headband HandM, kabelka/purse Baťa, boty/shoes vagabond,pásek/belt po mamce/mum´s, šála/ scarf Avon, prsteny/rings Six, Lindex, od Sluníčka




Děkuju Sluníčko za naprosto paráádní fotečky!!
Thank you Sunshine for reaaally beautiful pics!!

Mixujete černou a hnědou? Někdo tvrdí, že ty dvě barvy nejdou k sobě, ale mě se tahle kombice líbí čím dál víc..
Do you mix black and brown? Some people say that these two don´´t look very well together, but I like it more and more..
Mějte se krásně!
Have a good time!!

10 komentářů:

  1. Není zač! Jsi fakt kůl, hehe :)) Jinak na Královu řeč jsme nedávno s přítelem taky chtěli jít, ale pak jsme šli na tu komedii s Diane Keaton, co už si nepamatuju, jak se jmenuje.. Ale taky to bylo dobrý ;)

    OdpovědětVymazat
  2. :) tie pančuchy to aj mne robia na fotkách s toho si nič nerob :)

    OdpovědětVymazat
  3. jeee, ja asi vim, kterej film myslis, ten o tech spravarich z Dobre rano, Ameriko?
    ne fakt dik, ja mam hroznou radost z kazdyho ctenare a kdyz si te prida jeste nekdo, koho sama ctes a je ti sympatickej a je fakt kůl, tak to mam mega radost :D

    OdpovědětVymazat
  4. Fendi: jeee, tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama, ja na tu fotku cucela jako WTF? :)

    OdpovědětVymazat
  5. jéé, Ranga se chystám zcizit z ulozto :D a podívat se na něj :) já radši animáky doma z postele :) a mě se černá a hnědá u sebe moc líbí :) a ten prstýnek červenej ,ach :P

    OdpovědětVymazat
  6. to urcite zciz!stoji to za to :) ja mam rada jakykoliv filmy doma z postele :)

    OdpovědětVymazat
  7. MOc pěkná kombinace, mě se hnědá a černá také líbí:) a moc pěkná čelenka:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta čelenka je supr! Mě se kombinace černý a hnědý taky dřív nepozdávala, ale mám jedny hnědé šaty a ty vypadají s černou bundou poměrně dost pěkně, tak nevím:-)

    OdpovědětVymazat
  9. dekuju, ta je haemkova. ja to mam uplne stejne, nejdriv to bylo divny a ted to jde a me se to libi..

    OdpovědětVymazat