Translate

neděle 13. března 2011

13.03.2011

PITIPITIPÁ



Ahojte děcka, jaký jste měli víkend? Já plný rýmy a to doslova, protože člověk si říká: " Kde se ten sopel v té hlavě pořád bere?!"
Proto jsou i fotky indoor, protože ikdyž je venku krásných a hřejivých +15˚C, tak já jsem si teda netroufla odložit kabátek venku. Ale na to, že pořád soplím a špatně spím, tak nevypadám zas tak bídně, že? A to jsem ve photoshopu upravovala jen tvar fotek..

Konečně jsem provětrala nové botečky, zatím jen na krátké vzdálenosti, ale i tak se tváří věru pohodlně, tak jsem zvědavá, jaké bude jejich hodnocení, až v nich vyrazím na delší trať :). Svetýrek mám tak dobře 4 roky a musím přiznat, že mi něco našeptává, že letošní jaro bude mít velký comeback. Připadá mi celkem šedesátkový, ani tanečnice z Pitipitipá by se za něj stydět nemusela :D. Takže samozřejmě nesměly chybět ani tupírované vlasy :D

Svetr/pullover Mango, jeans secondhand, botky/shoes vagabond, pásek/belt babiččin/granny's, naušnice/earrings mamky/mummy's



Děkuji Sluníčko za krásný fotečky!♥♥♥
Thanks Sunshine for beautiful pics!♥♥♥



Jaké máte plány na týden? Mě čekají jarní prazdniny, šiju sestřence šaty na maturiťák a zítra jdeme se Sluníčkem do kina na RANGO.

VÍTÁM NA MICI MATHONKA DALŠÍ PRAVIDELNÉ ČTENÁŘKY! DĚLÁTE MI OHROMNOU RADOST A MOC TO PRO MĚ ZNAMENÁ!
DĚKUJI!!!!

Mějte se krásně!

MICI✄

7 komentářů: