Translate

středa 2. března 2011

02.03.2011

KDO NEPAŘÍ S NÁMA, PAŘÍ PROTI NÁM!
«WHO DON'T DANCE WITH US, DANCE AGAINST US!»


Ano, já vím, že ten kabát už jste viděli, tak dobře v posledních 6 postech. ALE! My jsme spolu opravdu šťastní a skvěle se doplňujeme, takže náš vztah je poslední dobou opravdu intenzivní :).
Bylo nebylo krásné nedělní popoledne a my se Sluníčkem jsme se vydali na trávící poobědovou procházku po polňačce za Lužicema. Bylo nádherně, takže jsme samozřejmě fotili. A jak to dopadá, když se spojí krásné počasí se super mash-upem, vidíte úúúplně dole (ANO vím, že by to vypadalo líp jako animace, NE neumím ji udělat a ani jsem nevygooglovala žadnej slušnej postup).
Takže se nám konečně přehoupla polovina týdne, že? Víííííkend se blíííííííží. Těším se za Sluníčkem a doufám, že se ukáže i sluníčko :D.

Yes, I know, that you've seen this coat like 6 times before. BUT! We got along with each other really well so our relationship is really intensive so far :).
It was beautiful sunday apres-midi and Sunshine and I decided to go for after lunch walk. And we took pics. How it ends when you mix lovely weather and favorite mash-up you can see at the last pic(it would be better as an animation, but I can't do them).
So the weeeeeeeeeeekend is cooooooooooming. Can't wait till I'll be with Sunshine, hope that sun will be shining :D.


VÍTÁM DALŠÍ PRAVIDELNOU ČTENÁŘKU! UŽ JE VÁS 21! POMALU, ALE JISTĚ SE MI TU MNOŽÍTE :)!
WELCOME TO NEW REGULAR READER! THERE IS 21 OF YOU NOW!




Kabát/coat HandM, oba pleteňáci/both knitwears HandM, jeans secondhand, šála/scarf HandM, pásek/belt secondhand,shoes Baťa, čelenka/headpiece DIY by Sunshine's sister

Děkuju Sluníčko za krásné fotečky!!♥♥♥
Thanks Sunshine for such a lovely pics!!♥♥♥

Mějte se krásně
Have a nice day

MICI✄

2 komentáře:

  1. Milujem se a množíme se!
    S kabátem je to jasnej vášnivej vztah, ale já vám to fakt přeju :D
    (a sluší ti to!:))

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju Miško :) on je můj hrdina :D obstál i minulý týden v te sibiri..

    OdpovědětVymazat