Translate

středa 9. února 2011

09.02.2011

7 STATEČNÝCH

Sice, mě nikdo konkrétní neoznačil, ale říkala jsem si, že vám sem napíšu 7 věcí, které o mě určitě nevíte:) Některé jsou překvapivé a některé méně.

1. Jsem velmi důvěřivý člověk a to opravdu hodně. Někdy na to doplácím, protože jsem zvyklá, že když se s někým na něčem domluvím, tak přes to přece nejede vlak. Auu au o to krutější je posléze realita. A úžasnou školou života mi je naše učitelka na ateliér oděvní tvorby a figuru, naše bohémka MgA. ta mě přímo ničí, protože TO nikdy není tak, jak TO bylo před týdnem.

2. Nerada mluvím o svých tetováních. To jsem zjistila až v posledních dnech. Když jsem podobný názor před několika měsíci četla na jednom americkém blogu, tak jsem to nechápala. Vždyť to je přece super, že ostatní o to mají zájem a jsou zvědaví. Teď už jsem pochopila. A neberte to, že bych některého z nich litovala. Já je zbožňuju a cítím se díky nim ozdobená a krásná. Jen si prosím nechte ty hloupé otázky :). Hlavně se mě PROSÍM neptejte, jestli to bolelo. Každé tetování bolí, některé víc, některé míň, někoho víc, někoho míň, ale prostě to bolí. Ale jinak si o tetování moc ráda povídám.

3. Papouškuju NAHLAS reklamy z rádia a televize, třeba v práci nebo na koleji, když u toho rýsuju :D.

4. Když jsem byla malá holčička, představovala jsem si Ježíška jako ježečka z Krtečka, co líta na kouzelných sáňkách a rozdává z nich dárky. Asi to byla nějaká asociace Ježíšek = Jěžeček.

5. Jsem strašná kyselina. Dokážu spást tuny popcornu i kdyby mi měl začít vylézat ušima a nosem (zeptejte se Sluníčka:D).

6. Mám žabí prstíky. Hned vysvětlím, víte jak většině lidí se prsty směrem ke špičce zúžují? Tak já mám na koncích takový bambulky, jako vodník :). Někde jsem četla, že takové prsty značí kreativitu, tak to asi bude pravda, protože se za tvořivou považuji. Když jsem byla prcek, tak mě babička stašila, že když si budu cucat prsty a kousat nehty, tak že budu mit prsty s bambulema jak vodník, takže druhou možností je, že se to vyplnilo :D.

7. Oblečení si chytám většinou den předem večer. Podívam se na internetu na předpověď, pak do skříně a plánuju :). Hlavně tedy do školy anebo když mám o víkend někam ráno jet, jinak bych panikařila a nevěděla, co na sebe. Mám v tom svůj pořádek :)

Tááááááák a ani to nebolelo! Ještě vám sem dám fotečku z úterního rána, úterky mám tenhle semestr na 11, tak jsem si vychutnala ten klídeček na foukání vlasů a taky na malování se. A s tou flanelkou jsem měla takovou epizodku, že jsem ji na sobě měla v sobotu, neděli a úterý. Bylo to fajn, tak zase někdy ,).


A ano, opravdu máme se spolubydlící Mišenkou na dveřích do pokoje Karla, Harryha a Gagu :D


Mějte se krásně.

P.S. Vítám novou pravidelnou čtenářku!!

MICI✄

10 komentářů:

  1. Potvrzuju, všechno je to pravda :D

    Od oblečení, přes prsty a reklamy, až po popcorn :D

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo ja mam s priatelom presne taku istu fotku :D
    a este ma aj na hlave taku istu ciapku ci co je to :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak to bol super clanok dobre ze si ho napisala aj ked si nebola oznancena:) Mne sa pacil):)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezky jsi to napsala :) a zrovna mě zaujalo tvé tetování na fotce, ale ptát se na něj nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  5. dekuju moc za pochvalu holky, mam radost, ze se vam clanek libil!!

    OdpovědětVymazat
  6. super odhalenia!:D
    Ak smiem, nedá mi nepochváliť Tvoje tetovanie na ruke, originálne!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje tetovanie je ozaj štýlové , nič podobné som ešte nevidela, väčšinou len samé gýčoviny. Ale toto má fakt nápad !
    Na fotke si velmi zlatá :)
    A také milé to s tým ježiškom a ježečkom :D SI ta viem predstavit takú malu blondavku zlatú :):)

    OdpovědětVymazat
  8. :D ooo, dekuju za chvalu tetovanicka, to mam velkou radost, ze se ti libi. ni ja jsem byla takovej blondatej andilek s ofinkou :)

    OdpovědětVymazat