Translate

úterý 16. listopadu 2010

16.11.2010


Ahoj všichni, jaký jste měli víkend? Já vcelku odpočinkový, hlavně proto, že mi v pátek trhali další osmičku a můžu vám s jistotou říct, že jsem panu doktorovi dala pěkně zabrat, teda asi spiš mu dal zabrat ten zub :D. Jinak jsem samozřejmě byla se svým Sluníčkem, který se o mě úžasně staral.
Jinak bych chtěla poděkovat holkám ze svého minulého přízpěvku, že si našli čas, zastavili se u mě na blogu a napsali mi tak krásné komentáře, které mi rozzářili den. A taky chci poděkovat všem ostatním, které si tu chvilku na napsání komentářů udělají, protože ta zpětná vazba je naprosto úžasná a myslím, že všichni, co na svých blozích trávíme čas chceme aby se zrovna ten NÁŠ blog ostatním líbil, bavilo je to číst a rádi se tam vraceli. Táááákže moc děkuju VŠEM!
Jinak fotečky jsou z nedělního výletu do Olomouce, protože nás se Sluníčkem čekají dvoje narozeniny a taky už se samozřejmě blíží vánoce, takže je potřeba sbírat inspiraci.

Hello everyone, how was your weekend? My was full of relaxing because I wet to the dentist to have my another eight tooth pulled out. I can say now that it was tough one for the doctor :D. But I also spent time with my Sunshine who was perfect nurse.
Otherwise I want to sent a big thanks to girls from my previous post that they managed some time, stopped by and wrote such nice comments that totally made my day. And I want to thank all of you who find a minute for writing a comment. Because when you get the reaction it's amazing feeling that someone liked your pics, read your words left a comment or even became a follower. So thank you SOOOOOO much!
Pics are from sundays trip to Olomouc because me and Sunshine are before two b-day parties and christmas are coming of course, so we looked for some inspiration.



Kabátek/jacket Pimkey , rolák/turtle neck Mango, sukně/ skirt C&A, shoes Baťa, pásek/belt secondhand, kabelka/purse New Look




Mantraaaaaaaaaaaaaaaaaa:


Děkuju Sluníčko za fotečky!!♥♥♥
Thank you Sunshine for taking pics!!♥♥♥

2 komentáře: