Translate

čtvrtek 4. listopadu 2010

04.11.2010


Zdravím všechny! Včera jsem se moc nerozepsala, tak jsem to chtěla napravit a navíc mám ještě tyhle fotečky z nedělní procházky v lese nad Šternberkem. Bylo naprosto nádherně, tak jsme se Sluníčkem rozhodli pro procházku. Většina listí už byla popadaná, ale na jednom místě, které je chráněné před mrazem a větrem bytovkami jsme našli tuhle "žlutou svatyni" :). Takže jsme tam museli fotit :D. No a taky je tam na jednom místě takový altánek s vyhlídkou na městečko, kterému se říká Zelená budka, z tama jsou poslední 3 fotky.
Dneska budu reprezentovat naši školu na veletrhu pomaturitního vzdělání Gaudeamus 10, tak jsem zvědavá jak se to vyvine :).

Jinak jste si také mohli všimnout, že přibilo mé slibované ABOUT (vlevo úúúúplně nahoře), pár vychytávek z shabbyblogs.com a taky jsem uděla nový obrázek pro e-mail!

A co plánujete na víkend? Já jsem v plném tvořícím vytížení do ateliéru tisku a až to bude hotové, tak bych se s vámi chtěla podělit o výsledky svého snažení. A příští pátek mi budou trhat druhou dolní osmičku, to zase bude sranda!

To je ode mně pro dnešek všechno, mějte se krásně!!

Greetings to everyone! Yesterday it was short post, so I decided to write a little bit today and I still had these beautiful pics from sunday when Sunshine and me decided for a walk in such a sunny day. Most of the leaves were fallen but there was a place where the path was protected by apartment building from wind and it was " yellow sanctuary" :). So it was obvious to take pics there :D. And there is another place called Green booth and it is viewpoint where we took the 3 last pics.
Today I will be representing my school at education fares Gaudeamus 10 so I'm really excited about it.

Otherwise you could find out that my promised ABOUT is finally at its place (on left above my profile) I also added some stuff from shabbyblogs.com and I made new pic for my e-mail!

What are you planing for weekend? I will be busy working at my work for Atelier of print design and I will share pics with you when I'll finish it. And next friday going to the dentists to get rid of my another eight tooth!

This all for today have a nice day!


Kabát/coat H&M, šaty/dress H&M, punčochy/ tights Mona, shoes ???, baret/beret paris gift shop, šála/scarf avon

Funny face!





Děkuju Sluníčko za krásný fotečky!♥
Thank you Sunshine for such beautiful pics!♥

7 komentářů: