Translate

středa 27. října 2010


Krásný den přeji všem! Jak se pořád máte? Já si užívám podzimní prázdninky v rodném Šternberku s čerstvě ostříhanýma vláskama. Nebojte, žádná velká změna, jen už jsem neviděla skrz ofinu a taky to nějak ztrácelo tvar :D. A teď vypadám trošku jako Jana Plodková. Malilinko:).
A jaké mám plány? Dneska večer vyrážíme se Sluníčkem do kina na 3D Já, padouch, protože já prostě zbožňuju animáky. Samozřejmě že dodám fotky outfitu, který už mám vymyšlený a nachystaný, tedy ještě si skočím koupit hnědé punčocháče a budu ready.
A jinak budu tvořit, šít, kreslit a samozřejmě se učit deutsch :/. No a taky bych chtěla udělat nějaký vychytávky tady na blogu a taky bych chtěla napsat něco, co se bude pravděpodobně jmenovat Let me introduce myself a bude to cééééééélý jen o MNĚ :D.
A taky dobrá zpráva pro Evu Lilianu! K minulému postu jsem přidala detaily bareťáka!
Fotečky jsou z neděle, kdy jsem si i přes nepřízeň počasí se sluníčkem vyrazili na procházku a tak nějak jsme zabloudili do parku a co napadlo Michalku? Juchů budou hezký fotky s házením listí a myslím, že se opravdu povedli. Děkuju Sluníčko za krásný fotečky!♥
A taky jste se po dlouhé odmlce dočkali další moudré mantry z hlouby internetu, opět je podle mě velice pravdivá.

Beautiful day to everyone! How are doing? I'm enjoying autumn break in my hometown Šternberk with fresh haircut. Don't worry, nothing radical I just wanted to see thru my fringe and my hair kinda lost shape too:D. And I look a bit like Jana Plodková. Littlelittle bit :).
What are plans for my break? This evening me and Sunshine go to the cinema to see Despicable me in 3D, I really love animated films. Of course I'll post outfit pics, I've already planed it, just have to buy chocolate colored tights and I'm ready.
And I'll be creating, sewing, drawing and studying german :/. I would also like to do some small changes here and write something called Let me introduce myself and it would be whoooooooole about ME :D.
Good news for Eva Liliana! I added detail pics of my beret to the previous post!
Pics are from sunday, the weather wasn't as we planed but we went for a walk ended in local park and a great idea Michalka had? Yaaay nice pics with throwing leafs will be such a fun. I think that those pics are really beautiful! Thank you a lot Sunshine!♥
Finally I also found some deep mantra full of truth!



kabátek/jacket pimkey, klobouček/hat reserved, jeggings new look, shoes baťa, šála/scarf avon, svetr/sweater H&M



2 komentáře:

  1. Ty podzimní jsou prostě úúúžasný, moc se vám povedli, Myšáci, oběma! :)A na ty vlasy se těším, ale beztak ti to do neděle zase doroste :D

    OdpovědětVymazat
  2. :D nedoroste, neboj. dekujeme za chvalu!

    OdpovědětVymazat