Translate

pondělí 25. října 2010

25.10.2010


Ahoj všichni, tak dneska přikládám slíbené fotečky z pátku. Ten jsme prolenošili se Sluníčkem u Pomsty Sithů. Střapatý baretek je dáreček od Sluníčkovy supermegahafo šikovný sestry, která je moc šikovná na pletení. Časem vás čeká i parádní svetřík, kterým mě obdarovala ke svátku.
Taky vás to hnusný počasí tak vysiluje? Mě tedy pekelně. Zítra ráno budu dobíjet baterky na bazéně, pak do školy, potom do práce a pak domůůůůů! Juchucheeeej.
To je pro dnešek asi všechno, příště se rozepíšu víc a taky pro vás najdu nějakou inspirující mantru, to vše ve středu!
Tak dobrou noc a úspěšný týden!

Hello everyone, so today I add promised pics from friday. We spent it with Sunshine watching The Revenge of Siths. This special beret is a gift from Sunshine's supermega talented sis who knits. I plan to show You also a sweater that she gave me as a gift for my name day.
Makes you this weird weather tired as me? Tomorrow morning I'll be "recharging" myself at swimming pool, than school after that work and than finally homeeeeee! Yeppy yaaaaay!
That's all for today, next time I'll write more and I will also find some other super inspiration mantra, all on wednesday!
So good night and successful week!



kabát/coat H&M, šaty/dress H&M, šála/scarf H&M, baret/beret Sluníčko's sis, punčošky/tights ???, botky/shoes Baťa




Details :

6 komentářů: