Translate

neděle 19. září 2010

19.09.2010


Zdarec děcka! Ti z vás, co si hned po pozdravu myslí, že mám nějakou příliš dobrou náladu po tom, co jsem v pátek přišla o stoličku, mají správné tušení. Hned vám celý svůj víkend popíšu a tím vám vše vyjasním.
Páteční ráno u zubaře stálo za to. Hned jak mi pan doktor zašermoval před obličejem skalpelem začal posera v mý hlavě křičet: Kurva, to vůbec není dobrý, o skalpelu nikdo nic neříkal!!! Takže došlo na naříznutí dásně, pak se chvilku brousil ten křivák,co mi tlačil na ostatní zoubky (mezitím mi došlo, že to červený, co bublá v odsávací hadičce u mého nosu je směs mých slin a krve JUCHŮ), potom došlo na kleště,chvilku s tím neřádem pan doktor kroutil a když byl venku, tak jsem se podivila, jak jsou vlastně ty osmičky malý. No a pak už jen vyvrtal ten zbyteček kořenu,co se ulomil( ať žijou hokejkový kořeny:) ), zašil dáseň, nepsal mi léky a poslal mě slintající domů. Prášky tišili, tak jak měli a když jsem zase začalala vnímat, že mám celý jazyk a pusu, tak jsem strávila zbytek dne s pytlíkem drcenýho ledu na papulce. Sobota už byla mnohem lepší a dneska je to taky na pohodu (ťuk ťuk na dřevo).
Hlavně jsem si krásně užila čas strávený se Sluníčkem. Celou dobu,co jsme strávili spolu jsme pěkně rehabilitovali díru po zoubku u telky a dneska jsme si vyrazili na výlet do Karlové studánky, což jsou krásný lázně pod Pradědem. Procházeli jsme se, vrkali a taky trošku fotili :D. A protože oproti minulému hektickému víkendu jsme si užili každou vteřinu strávenou spolu, to ze mě dělá toho šťastlivce, co na vás křičí : ZDAREC DĚCKA!!! :D .D
A jak to dopadlo s filmama? Včera nás uchvátil Ironman na nově a dnes ráno jsme zkoukli Coco Chanel, takže tak.

No a tady už jsou fotečky z dnešního výletu:
dva zamilovanci



Sluníčko na kolonádě

Mici u tanečního salónku

zamilovanci podruhé

na bobku




Sako/jacket red herring, rolák/turtle neck pimkey, jeans GAS, botky/shoes HandM

děkuju Sluníčko za fotečky, jsi moje všechno!!♥

A jaký jste měli víkend Vy??
Mějte se krásníčkově!

2 komentáře: