Translate

čtvrtek 26. srpna 2010

26.08.2010


Ahoj všichni! Prosíííím, zastavte někdo čas. Chtěla jsem se vás zeptat, jak jste se měli o víkendu, ale pak jsem si uvědomila, že už je zase ČTVRTEK, takže se spíš zeptám : Jaké máte plány na víkend?
Ty prázdniny zase utekli, v úterý už nastupuju na koleje a pak to všechno propukne nanovo. škola-práce-učení-víkendy se Sluníčkem.
To mi připomíná, že se musím poohlídnout po novém diáři. Vybíraní diáře mám hrozně ráda, nejdřív se podívám na www.taschen.com a pak se začnu poohlížet po knihkupectvích po reálné nabídce. Na letošní rok mám diář od prescogroup (www.pg.cz) s Alfonsem Muchou, který mi rodiče kouli na výstavě AM v brněnské Moravské galerii. Prostě patřím mezi lidi, kteří to, co nemají v diáři neví :) Jak jste na tom s diáři vy??
Včera jsme si se Sluníčkem a mojí mamkou udělali výlet na brněnské veletrhy Styl a Kabo. Letošní ročník byl vyjímečný tím, že byl z větší části zaměřen na nadměrnou módu a naše škola dostala za úkol navrhnout kolekci 15 modelů, které budou zařazené do doprovodného programu. Celé léto jsme na tom s děckama pracovali a mě osobně se výsledek moc líbil, hlavně to bylo poprvé, co jsem viděla svůj výtvor jít po mole. Fotečky z přehlídky dodám zítra.. A taky jsme byli na Špilberku na výstavě Dámská volenka, která je o historii plesů a tanečních zábav. Je menší, než jsem čekala, ale i tak krásná!
Taky jsem se pustila do úklidu svého pokoje před tím, než odjedu do školy. A ve skříni jsem našla tenhle super letní háčkovaný baterek z HandM a ve šperkovnici tenhle náhrdelník po mamce. Musím říct, že s výsledkem jsem byla víc jak spokojená a mohla jsem v úterý vyrazit za svojí lásenkou :) Doufám, že se vám líbí také!
Jo a taky mě chytla tvořivka, takže jdu šít!!!

Hello everyone! Pleeeeeease, someone stop the time. I wanted to ask you about how was your weekend, but then I've realized that it's THURSDAY again so I will rather ask: What plans do you have for weekend?
Summer holidays passed so fast, on Tuesday I move to college and everything starts all over. school-work-studying-weekends with my Sunshine.
This reminding me that I have to stars searching new diary for next year. I really like looking for new dairy, first I browse www. taschen.com and than I go thru bookstores. For this year I have Prescogroup (www.pg.cz) diary with Alfons Mucha's paintings. My parents bought it for me at Alfons's exhibition in Brno. I am one of those who remember only what they've got in diary:) What about you and diaries??
Yesterday I, my Sunshine and my mom went to Brno for trade fairs Styl and Kabo. This season was special, because it was mainly focused at oversized fashion and our school was asked if we could design and create collection of 15 looks for oversized fashion show. We worked hard on it almost whole summer and I really liked the result! It was for the first time when I saw my product on catwalk. I'll post pics of it tomorrow..And we also visited Špilberk castle for a Laidie's Choice exhibition of history of dancing balls. It's smaller than I've expected but still beautiful!
I started big cleaning of my bedroom before I'll leave for college. I found this summer beret in my closet and old mum's necklace in my jewelery. I have to say that I was really satisfied with result of that look that I've choose for my tuesday's meeting with my love:) , so hope you'll like it too.





Děkuju, Sluníčko za fotečky!!
Thank you Sunshine for those pics!!


Mějte se krásníčkově!
Have a beautiful day!

3 komentáře:

  1. No ty seš zase krásná, usměvavá, Sluníčková! :)))
    Já se stěhuju až příští neděli odpoledne, tak mi pak napiš co a jak, kde bydlíme.. a těš se. :D Ps. jestli mi necháš postel u dveří, kopnu tě;D

    OdpovědětVymazat
  2. Hello!!! by blog you meant blogs huh??? i see you have 3...i wasnt sure whitch one to look, but well i saw clothes on this one, and it's the only one that i saw a little english...lol...
    Where are you from??? Lovely outfit, very romantic!! perfect for the occasion...kisses...

    this is the girl from Nufashionlover by the way...i am posting as anonymos, cause i cant understand anything here in your language...

    OdpovědětVymazat
  3. Plushy lady: HAAA tak to teda nevim s tema postelema :D ale jo,klidne si tu u dveri vezmu:) jinak dekuju za chvalu:D

    Nufashionlover: yeah, I've realized that later that I should write you which one I meant. This is my fashion blog, Lingerrete is my blog about lingerie and the third one is my little shop-blog :) I'm from czech republic. thank you for your nice comment!!

    OdpovědětVymazat