Translate

sobota 21. srpna 2010

21.08.2010


Ahojte všichni, takový normální pátek to byl. Konečně jsem došila další šatičky pro MiciMici, takže se tu v blízké době objeví. Myslím, že dopadli líp, než jsem očekávala. Včera jsem tak brouzdala po různých blozích a našla jsem spoustu inspirace, určitě bych v blízké době chtěla udělat článek o tom, co skrývá má kabelka. A taky o vlasových produktech, které používám.
Jinak večer jsme si se Sluníčkem vyrazili do hospůdky a skvěle jsme si popovídali, takže děkuju Sluníčko za krásnej a příjemnej pokec!
Včera jsem si vyrazila pohodleně, protože nosím i jeany, ale blog a všichni lidi, co mají rádi módu, mě inspirují, aby i ty jeany byly nějak zajimavý, reps. abych je oživila doplňkama.

Hello everyone, it was casual friday. I finally finished another dress for MiciMici, so it will pop up here soon. I think that they look better than the design. Yesterday I browsed some blogs, found some inspiration and decided to make a "what's in my purse" post and hair treatment post.
Otherwise, yesterday my Sunshine and me went to a pub and had a great chat, so thank you Sunshine for nice and lovely chat!
I choose casual, because I do wear jeans, but blogs and other fashion-lovers inspire me and I want to make even outfit with jeans interesting.



jeans GAS, top my own creativity :D, vest H&M, sneakers converse, hat karpet





Děkuju, Sluníčko za fotečky!! Thank you, Sunshine for pics!!

Have a nice weekend!

12 komentářů:

  1. Na šatičky jsou zvědavá a tenhle outfit vypadá dobře, líbí se mi ten klobouk ;)

    OdpovědětVymazat
  2. aká zlatá s klobúčikom.zvedavá na šaty-samozrejme:P

    OdpovědětVymazat
  3. hrozně se mi líbí ten klobouk, sháním podobný :)

    http://in-the-waste-land.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. saticky dodam zitra, jsem rada,ze se vam libi kloboucek, ten je z roznova pod radhostem, v drevenym mestecku byl stanek se spoustou rucne delanejch klobouku, ale tenhle tvar je klasa :D
    a pokud nechcete ty saticky propasnout, tak neni nic jednodussiho nez se stat ctenarkami tohohle blogu.

    jinak dekuju moc,kazdej komentar mi dela hroznou radost!!!

    OdpovědětVymazat
  5. tak kloboucek a vesticka jsou nejvic!! moc pekny

    OdpovědětVymazat
  6. ňuňuňu :) A šatyyyy, safra, honem sem s nima! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Cute hat! Love the casual outfitx

    OdpovědětVymazat
  8. pekny outfit. Ako som sa uz velakrat na roznych blogoch vyjadrila, mam rada, ked muzi a zeny vedia nosit vo vlasoch rozne veci od satiek cez tie velke celenky co sa nosia cez celo az po klobuky roznych tvarov a velkosti. Malokto ma na to odvahu, pretoze tympadom ta prakticky nikto neprehliadne. Ale velmi to ludom slusi. aj tebe. A tento outfit sa mi paci viac ako tvoj minuly. Parada

    OdpovědětVymazat
  9. dekuju pekne, ja se hrozne tesim az mi povyrostou vlasky a pak budu nosit satky na takovej ten pin-upkovskej zpusob s masli nahore :D a taky si delat drulky,pac mam doma spoustu celenek s maslema krajkovy,ted kdyz to jde,tak si je hodim na tenhle klobouk,protoze mi pride,ze tim ten outfit dotahnu dokonce,takova tresnicka na dortu.

    OdpovědětVymazat