Translate

čtvrtek 15. července 2010

Srdcová dáma



Co říkáte na to letní počasí? Já mám radost, protože jsem se bála, že po tak dloooooooooooooouhý a zběsilý zimě snad žádný léto nebude. Takže si užívám všechny svoje šatičky a tak. Mišánek mi říkal,žemám hezký krk a ramena, tak jsem je včera nechala vyniknout v těhle šatičkách, mají takový zvláštní kouzlo, na věšáku vypadají jako kus sametu,ale když je mám na sobě, tak se cítím krásně a žensky. Takže rudá pusa k nim byla naprosto jasná volba no a abych se chránila před úpalem a úžehem tak jsem si vzala tenhle pánský klobouk, který jsem si koupila v Rožnově v dřevěném městečku na výletě, o kterém jsem psala minule a abych ho trošku "feminizovala" :D tak jsem si na něj uvázala šátek s potiskem růží. Joooo a taky jsem se vám chtěla pochlubit s tou krááásníčkovou broží od Amélky z fler.cz. Slečna je to moc šikovná a tenhle její kousek mi naprosto vzal dech a já ho musela mít :). A málem jsem zapoměla na nový sandálky, mají jen 5 cm vysoký klínek, takže pro mě naprosto dokonalý!

Jinak co se MiciMici týče, tak pracuju na střizích a taky už mám rozpracováný jedny šatečky vel.36, ale teď mě zastavilo to, že nemám podšívku a tu budu kupovat až zítra, takže bych je mohla po víkendu dokončit a vystavím je jak sem tak na fler.cz.






šatečky outlet(next??), botky Humanic, klobouk Karpet, šátek secondhand, brož www.fler.cz

Mějte se krásníčkově!

7 komentářů:

  1. Moc ti to slusi, vypadas opravdu stylove :)) Ty saty se mi moc libi, presne muj styl.

    OdpovědětVymazat
  2. dekuju moc :) jsou takovy univerzalni,na každou prilezitost..

    OdpovědětVymazat
  3. Nice blog.
    permission to put on my site?

    http://look10.blogspot.com/2010/02/fashion-chequia-ceska-republika-blogs.html

    JOIN TO
    http://www.modahistoria.com/formulario_prueba.htm

    OdpovědětVymazat
  4. thank you,sure!! it's very kind of you!!

    OdpovědětVymazat
  5. Hi Michaela, you are already on "LOOK 10", if you are interested, please check and do some comment.
    http://look10.blogspot.com/2010/07/mathonka-chce-sit.html

    You can also ask to be removed from LOOK 10.
    Pick your prize, saying AWARD, if you want. It’s for your blog.
    http://lh3.ggpht.com/_YJkdNi7eyns/TEFmxdg4XnI/AAAAAAAAQqE/7OvJamWkIqk/1016_award.jpg

    Greetings
    Vicen.

    OdpovědětVymazat
  6. diky za tvuj koment .) koukam, ze sijes, to ocenuju .) premyslim, ze si letos jeste poridim sici stroj, sila jsem jako mala (cca ve 12) na takovem tom starem slapacim nebo na mamine veritasce .) budu se sem urcite vracet a sledovat tve veledila .) btw broz je rozkosna, a saty ti hrozne slusi .)

    OdpovědětVymazat
  7. ooo,dekuju moc za chvalu,opravdu si toho vazim...joooo na mamcine veritasce jsem kdysi hrkala taky :D.. myslim,ze stroj je dobra investice, i kdybys ho mela pouzivat jen na upravy a opravy, tak nemusis cekat,nez ti to nekdo udela..kdyz se budes vracet,budu jedine reda,treba te zaujme nektery z mych vytvoru tak,ze si ho i koupis :)

    OdpovědětVymazat