Translate

čtvrtek 29. listopadu 2012

Pavlova s tropickým ovocem

MiciMathonkaPavlova
Týden se s týdnem sešel a já tu pro vás dnes mám místo outfitu recept. To jste nečekali,že?
Ale myslím, že vzhledem k tomu, že je na mě vidět, jak mám dobré jídlo ráda, vám muselo být jasné, že je to jen otázka času.

Koupila jsem si první dvoje PEČENÉ DOBROTY a podle těch druhých jsem se rozhodla ozkoušet pavlovu, která se na mě z obálky smála.

MiciMathonkaPavlova
MiciMathonkaPavlova
Nafotila jsem pro vás přímo jejich recept, podle kterého jsem to bez problémů zvládla i já, jakožto pavlovový začátnečník. Jak můžete vidět, tak jsem přepsala teplotu pečení (respektive sušení) na 120°C. 130°C bylo v horkovzdušné troubě moc, pavlova mi při pečení narostla a posléze při chladnutí popraskala a zbortila se do středu (je to vidět i na mé úvodní fotce).
Chuťově byla úžasná, vřele ji doporučuji.
MiciMathonkaPavlova

Další variantu najdete například na kitchenette (hledejte pod heslem MERINGUE) anebo napříč internetem, v podstatě do sněhu a šlehačky můžete vmíchat cokoliv od skořice, čokolády, amareta po mátovou esenci.

Máte s pavlovou zkušenosti? Jaké další příchutě byste udělali?
Pečení zdar a dobrou chuť!

MICI✄

12 komentářů:

  1. wow to musim vyskusat, vyzera to delikatne mnam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to uzasne, kdybych se za sebe potom nestydela, byla bych schopna ho snist cely na posezeni :D

      Vymazat
  2. Vyzerá to výborne, skvelý recept a inšpirácia. Chceš sa nasledovať cez bloglovin? Pekný deň Ti želám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky deniso, jsem rada, ze se ti clanek libi. pokud se ti muj bog libi a chces ho sledovat, tak budu jedine rada. pekny den i tobe

      Vymazat
  3. Vypadá to skvěle!!:-) Zatím jsem to nebyla schopná zkusit upéct. Nejsem moc milovnice sněhového těsta, pusinek atd...... Ale na těch fotkách to vypadá tak lákavě a celkem jednoduše, že se na to asi vrhnu.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja mam teda rada i pusinky a tohle jsem si zamilovala.takze urcite ozkousej, je to jine, protoze vnitrek zustane vlacny a to je pak velka dobrota :)

      Vymazat
  4. Nechceš oskenovat celé PD? :D Prosíím! :D Chtěla jsem je dát babičce k vánocům, ale jsou pěkně drahé :/
    val.misa6@seznam.cz Díky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Když u nás na střední kdysi byli výměnní studenti z Nového Zélandu, říkali, že to je jejich typický desert. No... nikomu to moc nechutnalo... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je dost mozne, asi je to i o ingrediencich, protoze tech variant je strasne moc a hlavne to musi byt pripravovane s laskou :)

      Vymazat
  6. Ahoj, ted jsem to pekla ale, malinko jsem měla problém s upečením toho spodku :( Až napodruhé se mi povedl :) Ted jen ušlehat smetanu,dát ovoce a dám se s chutí do jídla :) Tenhle recept se už chystám dělat strašně dlouhou dobu tak jsem zvědavá jak bude chutnat mám moc ráda tropické ovoce i když mě mrzí že některé z nich jsem bohužel nesehnala:( Je mi 14 tak uvidíme jak se to povede a jestli vůbec bude chutnat tak dobře jako ten váš :) S pozdravem Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak a ted jsem to ochutnala a je to vynikající !!!! Moooc mi to chutná ...ale přijde mi že 175g cukru je trošku moc ...příště sama za sebe dám asi méně. Jinak úžasné. S pozdravem Zuzka :)

      Vymazat